HABER ve DUYURULAR

Hanönü'de Kan Bagisi Kampanyasi

• Hanönü Belediyesi Haberler

Hanönü'de Kan Bagisi Kampanyasi

Türk Kizilayi Hanönü Subesi tarafindan Hanönü ilçesinde kan bagis kampanyasi düzenlendi.

Sehit Faruk Karagöz Yatili Bölge Okulu Konferans Salonu'nda gerçeklestirilen kampanyaya, vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Türk Kizilayi Hanönü Subesi Baskani Mehmet Arslan, yaptigi açiklamada, her 3 ayda bir kez geleneksel hale getirdikleri kan bagisi kampanyasina ilçede katilimin yüksek olmasindan memnuniyet duyduklarini söyledi.

Arslan, "Kan veren vatandaslar, kan guruplarini ögrenirken, kan bagisi hakkinda da bilgilendiriliyor." dedi.

Kampanyaya, Toplum Sagligi Merkezi doktor ve personelleri de kan bagisinda bulunarak destek verdi.

• Haber Tarihi : 31 Ocak 2017