HABER ve DUYURULAR

Hanönü'nden Haleplilere Yardim

• Hanönü Belediyesi Haberler

Hanönü'nden Haleplilere Yardim

Hanönü ilçesinde, Kaymakamlik, Belediye ve Türk Kizilayi Hanönü Subesi tarafindan düzenlenen yardim kampanyasi kapsaminda temin edilen bir tir dolusu yasam malzemesi Haleplilere ulastirilmak üzere bölgeye gönderildi.

Belediye önünde gerçeklestirilen ugurlama töreninde konusan Belediye Baskani Serkan Uçar, düzenlendikleri kampanyaya Hanönü halkinin yogun ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettigini söyledi.

Temin edilen yardimlarin kisa sürede bölgeye ulastirilacagini vurgulayan Uçar, kampanyaya destek verenlere tesekkür etti.

• Haber Tarihi : 22 Ocak 2017