bilgi@hanonu.bel.tr (0366) 497 51 95-96
YENİKÖY VE YILANLI KÜME EVLERİ SU İHTİYACINI KARŞILAMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR. Tarihi: 03.10.2020

Hanönü Belediye Başkanlığı - Kastamonu

HALKIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN HAFTA SONU ÇALIŞMAYA DEVAM...

İlçemiz Yeniköy ve Yılanlı küme evleri su ihtiyacını karşılamak için sondaj çalışmaları yapılarak Hıfzıssıhha numune analiz sonuçları içme ve kullanma suları yönetmeliklerine uygun çıkan Yıkık kaya sondaj kuyumuzun enerji ihtiyacını karşılamak içinTEDAŞ tarafından yatırıma alınan Başkent Elektirik Enerji-Sa tarafından yapımına başlanan enerji nakil hattı ve trafo değişimi işleri başladı.

Enerji nakil hattımızın acilen yatırıma alınması için emeği geçen yetkililere ve birlikte emek verdiğimiz önceki dönem Ak Parti ilçe başkanımız Sayın Tahsin YILDIRIM başkanımıza teşekkür ederiz. 1.5 km su ishale hattı döşenerek uygun sürede devreye girecek şimdiden hayırlı uğurlu olsun.