COVİD-19 İLE MÜCADELE (PAZARYERİ) Tarihi: 31.03.2020

Değerli Hanönü halkımız, ve il dışından başka illerden gelen misafirlerimiz, İlçemizde Corona virüs vakası olmaması sevindiricidir. Sizlerin sağlığını korumak için İlçe Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız ve tüm Resmi kurumlar tüm önlemleri almaktedır. Coronavirüs tedbirleri kapsamında; Cami Banka, Ptt, Kahvehane, Sağlık ocağı, Marketler ve Pazaryerindeki kısıtlamalar devam etmektedir.Bu tedbirlere ek olarak Hafta pazarımız Çarşamba pzarımız Hanönü umumi hıfzıssıhha Kurulumuz kararı ile Halkımızın sağlığını korumak İçin Geçici süreliğine kapatılmıştır. Köylerimizden ve Mahallelelerimizden ilçe merkezine 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın gelmemeleri, evlerinde kalmaları gerekmektedir. İhtiyaçları olduğunda 112-155-156’yı arayarak taleplerini bildirebilirler. Kısıtlamalara uymayanlara gerekli cezai işlemlerin yapılacağı önemle duyurulur.
#evdekalHanönü